Vi elsker innovasjon

Ikke liker, men elsker det!

Har du en idé som du gjerne vil få ut til live? Eller en digital utfordring?
Hvorfor ikke utfordre gibbs teamet med den?

Unik festival løsning for Opera Østfold
mars 9, 2021

Vi er veldig fornøyde med løsningen gibbs teamet har levert. Det vil sikre vårt publikum deres egen digitale guide til gode kunstneriske opplevelser spredt over byen under festivalen»

Malin Østli – Markedsjef

Sommeren 2021 arrangerer Opera Østfold Fredriksten Operafestival! Festivalen strekker seg fra fredag 11.juni til og lørdag 20.juni. En uke med masse på programmet for store og små.

Kreativitet og gode løsninger!

Smitteutvikling og mulige restriksjoner vil begrense antall besøkende, men Opera Østfold har tenkt utenfor boksen. Det skal holdes flere små forestillinger, konserter og aktiviteter på tvers av hele grensebyen.

Men hvordan skal publikum få oversikt?

Det er her gibbs AS sin løsning kommer inn. Ved å videreutvikle gibbs.no, så har vi skreddersydd en løsning til festivalen som skal gjøre det enkelt for publikum å få oversikt over festivalen. Selv om de nå skulle befinne seg i en helt ny by.

Alt publikum trenger et klikk unna:

  1. Programoversikt og billetter
  2. Leken kartfunksjon som viser alt som foregår i byen
  3. Et klikk for å få dybdeinnsikt om historiske scener og artister
  4. Oversikt over aktiviteter, scener, overnatting, spisesteder og transport

En av funksjonene som skal hjelpe publikum med å finne frem til festivalens happenings!

Oppgaven til gibbs AS var å skape magisk brukeropplevelse for publikumet gjennom enkel og engasjerende løsning.

Det blir et etterlengtet sommer og vi i gibbs gleder oss!

 

Se andre innlegg

Automatisere utleie: Bilde viser første del som er tilgjengelighetskalenderen

Fordeler med å automatisere utleie

Fordelene med å automatisere utleie er meget store. En automatisert utleie prosess gir leietakere fleksibilitet og frihet til å booke, betale og sjekke inn når de måtte selv ønske, uten å måtte forholde seg til faste innsjekkingstider eller ansatte som leverer ut nøkkel.

Selvbetjent utleie for Maridalsveien borettslag – Book, betal og tilgangskode på sms

Siste måneden har vi jobbet med et meget spennende prosjekt sammen med Maridalsveien borettslag. Dette er et borettslag som har en stor satsing på å skape et trivelig bomiljø.

Algoritmene tildeler treningstider med 100% nøyaktighet!

De siste 6 månedene har vi jobbet med utvikling av Gibbs sesongbooking i et pilotprosjekt sammen med Halden idrettsråd, Lørenskog, Sarpsborg og Enebakk kommune. Målet med prosjektet var å automatisere tildeling av treningstider til idrettslag/foreninger, samt forenkle...

Tildele treningstider til idrettsklubber – Excel 40 timer eller algoritme 0,8 sek

Etter 4 lange måneder med workshops, idémyldring, wireframes, utvikling, hodepine, glede også hodepine igjen, så begynner vi endelig å se lyset i tunnelen.

Oppskriften til suksess?

Å gå i arbeid med offentlig sektor og akademia har så langt vært oppskriften til suksess. Det smarte med trepartssamarbeidet er at man bruker kompetansen, innsikten og erfaringene til alle parter for å komme frem til gode løsninger. Studentene har så langt gjennomført...

«Moderne event-organisering» med Visit Fredrikstad

"Reiselivet er i konstant endring, og dette året har gitt helt nye utfordringer. Visit Fredrikstad og Hvaler er opptatt av å alltid være på utkikk etter innovasjon som gjør oss rustet for fremtiden. gibbs.no er en samarbeidspartner som ser utfordringer og kjapt gjør...

Hvordan tildele tider på et idrettsanlegg rettferdig?

Sammen med Lørenskog, Sarpsborg og Enebakk kommune skal vi utvikle et super system som organiserer og tildeler tider til lag, foreninger og bedrifter. Problematikken Hvert år må forskjellige klubber, lag og foreninger gjennom en prosess hvor...

«Goodbye søknader» med Hiof & Halden kommune

Hva må man egentlig tenkte på når man skal lage et offentlig arrangement? En søknad til kommunen, en til parkerings etaten, en til politi, en til brannvesen, en til… totalt kanskje opp til 13stk?

Rigge destinasjonsselskaper for fremtiden

Vi har gleden av å presentere inngåelse av samarbeid med Haldenkanalen Regionalpark. De jobber med merkevarebygging, utvikling av opplevelsesnæringen, primærnæringen og stedsutvikling i Aurskog-Høland, Rømskog, Marker, Aremark og Halden kommune. ​​ ...

Klar for å prøve
noe nytt?