Badstue, Gibbs bookingsystem, bookingsystem for badstue, badstue booking, badstue fredrikstad
Absolutt Must-Know Fordeler av Badstuebruk

Badstuekulturen har lenge vært en del av mange samfunn, og det er ikke uten grunn. Enten du er en badstu-entusiast eller bare nysgjerrig på fordelene, er det en ting som er sikker: Badstuebruk har utallige helsegevinster som du definitivt bør ta i betraktning. Så, oops, hvis du fortsatt tviler på hvorfor du bør hoppe inn i badstuen, la meg overbevise deg med noen handpicked grunner – tbh, du vil bli overrasket!

Økt Sirkulasjon og Hjertefrekvens (5-10 minutter)

Hvis du virkelig ønsker å gi hjertet ditt en liten trening uten å lace opp joggeskoene, er badstuen stedet å være. En undeniably interessant studie publisert i «Journal of Human Kinetics» i 2018 påviste at bruk av badstue fører til en økning i hjertefrekvensen og forbedret sirkulasjon. Dette kan bidra til å forbedre hjertets helse og generell kardiovaskulær funksjon – seriøst, hvem hadde trodd at å sitte stille kunne gjøre en slik forskjell?

Økt Svettetokter og Avgiftning (10-15 minutter)

Noe som er ganske definitivt med badstuebesøk, er den uunngåelige svettetokten. Men her er hemmeligheten: Denne svettingen er faktisk kroppens måte å rense seg selv på. Gjennom økt temperatur kan badstuebehandling bidra til å akselerere avgiftningsprosessen – det er som om kroppen din får en skikkelig detox-session. På bare 10-15 minutter kan du virkelig gi kroppen din en grundig rens – og ærlig talt, hvem kunne motstå en slik rensende opplevelse?

Avslapning og Stressreduksjon (15-20 minutter)

Livet kan være travelt, og det er viktig å finne måter å slappe av på. Her kommer badstuen til unnsetning! En forskning publisert i «International Journal of Stress Management» i 2005 antyder at badstuøkter kan bidra til avslapning og redusert stress. Det er som en oase av ro midt i den hektiske hverdagen – helt klart en måte å gi deg selv en velfortjent pause.

Utskillelse av Endorfiner (Lykkehormoner) (20-30 minutter)

Hvis du noen gang har lurt på hvorfor du føler deg så fantastisk etter en runde i badstuen, skyldes det sannsynligvis endorfiner. Disse feel-good hormonene frigjøres omtrent 20-30 minutter inn i badstueøkten, og de kan virkelig løfte humøret ditt. Så neste gang du føler deg litt nede, vet du hva som må til – en rask tur til badstuen for å få humøret ditt på topp igjen!

Forbedret Hudhelse (20-30 minutter)

Visste du at badstuebruk også kan ha en positiv effekt på huden din? En studie publisert i «Journal of the European Academy of Dermatology and Venereology» i 2007 diskuterer hvordan badstueøkter kan forbedre hudhelsen ved å fremme blodsirkulasjonen til huden. Dette kan føre til en sunnere og mer strålende hud – helt sikkert en fantastisk bonus!

Muskelavslapning og Smertelindring (20-30 minutter)

Har du følt deg stiv og øm etter en hard treningsøkt? Badstue kan være løsningen! Forskning publisert i «Journal of Rheumatology» i 1991 antyder at badstuebehandling kan føre til muskelavslapning og lindre muskelsmerter. Så hvis du noen gang føler at musklene dine trenger litt ekstra omsorg, kan en tur til badstuen være akkurat det du trenger – helt ærlig, hvem kunne motstå den ultimate avslapningen?

Styrket Immunsystemrespons (30-40 minutter)

Å ha et sterkt immunsystem er avgjørende for å beskytte deg mot sykdommer. Og her er en overraskelse: Badstuøkter kan faktisk gi immunsystemet ditt en boost! En studie publisert i «Pflugers Archiv – European Journal of Physiology» i 2002 diskuterer hvordan badstuøkter kan ha positive effekter på immunsystemet ditt. Så hvorfor ikke gi kroppen din en hjelpende hånd ved å tilføre litt ekstra varme?

Denne artikkelen dekker bare noen få av de utallige fordelene ved bruk av badstue. Husk at individuelle opplevelser kan variere, så det er alltid viktig å være forsiktig, spesielt hvis du har underliggende helseproblemer. I tillegg er kildene som er nevnt, generelle indikasjoner på forskningslandskapet fram til september 2021. For den mest oppdaterte og detaljerte informasjonen, anbefales det å konsultere nylige medisinske publikasjoner og studier.

Så, absolutt, når du vurderer helsefordelene ved bruk av badstue, er det ikke noe tvil om at det er en praktisk måte å forbedre helsen din på. Du kan virkelig stole på de mange positive effektene som en badstuøkt kan gi deg. Så hvorfor ikke unne deg litt selvpleie og omtanke – det er definitivt en beslutning du ikke vil angre på!

Husk, for alltid å føle deg fantastisk, er badstue bare en rask og enkel økt unna. Så, hvorfor ikke hoppe inn i varmen og oppleve disse utrolige helsefordelene på nært hold?

Se andra inlägg

Pilotprosjekt Båtgruppa & Gibbs.no

Store båtplasser står ledige ukesvis om sommeren på marinaer og båthavner langs kysten vår. Hvis vær og vind i ukjent farvann ikke spiller på lag vet vi alle hvor verdifullt det er å komme til en trygg havn for en natt eller tre. Din båtplass er attraktiv i sommer....
bokningskalender, bokningskalender, bokningssystem från gibbs.no

Bokningskalender för optimal uthyrningsverksamhet

Bokningskalendern är väsentlig för att optimera uthyrningsverksamheten. Oavsett om du driver en idrottsanläggning, festlokal, stuga, bastu eller annan typ av hyresfastighet hjälper en bokningskalender att organisera och effektivisera verksamheten. Den här artikeln utforskar...
gratis bokningssystem, fullspäckat med funktionalitet

Gratis bokningssystem: Effektiv hantering av hyror

Upptäck kraften med gratis bokningssystem: Optimal resurshantering med Gibbs "bokningssystem" Gratis bokningssystem Effektiv resurshantering är avgörande för alla företag eller organisationer. Gibbs AS erbjuder nu ett gratis bokningssystem som ger dig...

Gibbs AS nominerad till digitaliseringspriset

Algoritmlösningen "Gibbs säsongsbokning" har nominerats till Digitaliseringsdirektoratets årliga pris! Gibbs säsongsbokning Lösningen i fråga är ett kraftfullt bokningssystem som använder algoritmer för att fördela träningstider till lag och föreningar under ett helt år...
Hyttbokning, bokningssystem för stuga, gratis bokningssystem

Hyra ut stugan? här är 4 saker du bör tänka på

I dessa tider av högre elpriser, stigande inflation och högre räntor är alla extrainkomster välkomna. Stugan får inte användas lika mycket som tidigare samtidigt som kostnaderna för den har ökat. Visste du att många är intresserade av att hyra din stuga för en helg eller en...
Bokningssystem, Högskolan i Østfold, gibbs AS, mötesbokning, projekt, Effektiv resursallokering

En digital schemaläggare automatiserar fördelningen av resurser i skolan helt

Det är viktigt att tilldela rätt klassrumstyp och storlek med nödvändig utrustning till varje ämne och lärare, och att göra detta på ett effektivt och rättvist sätt. Traditionellt distribueras dessa resurser manuellt idag, vilket är mycket tidskrävande och utmanande att...
Automatisera uthyrning: Bilden visar den första delen, som är tillgänglighetskalendern

Fördelar med att automatisera uthyrning

Fördelarna med att automatisera uthyrning är mycket stora. En automatiserad uthyrningsprocess ger hyresgästerna flexibilitet och frihet att boka, betala och checka in när de vill, utan att behöva hantera fasta incheckningstider eller att anställda lämnar ut nycklar.

Bokningssystem, gibbs.no, bokningssystem med onlinebetalning, gratis bokningssystem, självbetjäningsbokning

Självbetjäningsuthyrning för Maridalsveien bostadsrättsförening - Boka, betala och åtkomstkod via SMS

Förra månaden arbetade vi med ett mycket spännande projekt tillsammans med Maridalsveien bostadsrättsförening. Detta är en bostadsrättsförening som har stort fokus på att skapa en trivsam boendemiljö.

Algoritmerna tilldelar träningstider med 100% noggrannhet!

De senaste 6 månaderna har vi arbetat med utvecklingen av Gibbs säsongsbokning i ett pilotprojekt tillsammans med Haldens idrottsråd, Lørenskog, Sarpsborg och Enebakk kommun. Målet med projektet var att automatisera tilldelningen av träningstider till idrottslag/föreningar, samt att förenkla...
Bokningssystem, säsongsbokning, säsongsbetonad hyresalgoritm

Tilldela träningstider till idrottsföreningar - Excel 40 timmar eller algoritm 0,8 sek

Efter 4 långa månader av workshops, brainstorming, wireframes, utveckling, huvudvärk, glädje och huvudvärk igen, börjar vi äntligen se ljuset i tunneln.

Vi älskar innovation

Gillar inte men älskar det! Har du en idé som du vill förverkliga? Eller en digital utmaning? Varför inte utmana Gibbs-teamet med det?