Om oss

Hvem er vi?

Vi er et nystartet selskap fra 2019 med en lidenskap for å forenkle prosesser ved hjelp av IT. Vi er ett team på 7 ansatte og 9 eksterne som deler samme filosofi. Vi har høy teknisk kompetanse og er stadig på jakt etter nye utfordringer og forbedre våre ferdigheter.

Ved større prosjekter eller meget krevende tidsfrister, har Gibbs AS mulighet til å benytte Scott gruppen som er ISO 9001 sertifisert og har hele 30 utviklere med kjennskap til Gibbs tekniske arkitektur til disposisjon.

Hva gjør vi?

Vi har spesialisert oss på å automatisere rutineoppgaver ved hjelp av digital teknologi og har utviklet ekspertise innen utleie og administrasjon av utleieobjekter, samt utvikling av en algoritme-drevet timeplanlegger.

Visjonen vår

Vi ønsker å gi kundene mer tid til verdiskapning ved å automatisere rutineoppgaver gjennom digital teknologi og tilbyr en rekke produkter på Gibbs-produkter.no. Vi tror på verdien av å dele opplevelser og knytte bånd mellom mennesker, og har en velfungerende digital plattform/ markedsplass for dem som vil tilby tjenester til ulike arrangement som nabofester, jubileer, teambuilding. Målet er at det skal bli enklere og rimeligere å skape minneverdige sammenkomster.

Teamet

Kamil Gryga

Daglig leder og medgründer av Gibbs AS. Systemarkitekt og UX-designer med seks års erfaring i IT-sektoren. Har ledet tverrfaglige og flerkulturelle team, kombinert ny IT-teknologi med eksisterende systemer og designet systemer for å møte kundenes spesifikasjoner. Bachelorgrad i innovasjon og prosjektledelse fra Høgskolen i Østfold

Trond Aaslid

Har en bachelorgrad som maskiningeniør og økonomi, og er gründer og eier av Megahjul. Han har tilegnet seg flere ISO-sertifiseringer fra Scott Safe Consulting og er en Odoo-partner. Som strategi- og IT-arkitekt leverer han IT-tjenester til offshoreselskaper som søker etter anvendelige reservedeler for shipping- og oljesektoren. Han er også en forsker på dekktyper og har utviklet en unik dekk- og felgkonfigurator, samt egne dekk- og felgprofiler i verdensklasse for elbiler som ofte har blitt testvinnere.

Ahmed Aboughonim

Algoritmespesialist og fullstack-utvikler Har en doktorgrad i informasjons- og kommunikasjonsteknologi fra Universitetet i Agder, og en mastergrad i systemdynamikk fra Universitetet i Bergen. Ahmed har bygget matematiske og statistiske modeller, algoritmer og programvare. Han har også jobbet som forsker ved Universitetet i Agder og utviklet en System Dynamics-simuleringsmodell for Resilience Maturity Model. Ahmed har også jobbet som ICT-konsulent hos GISNOR, hvor han automatiserte forretningsprosesser og bygde nettpresens for organisasjoner.

Stig Ruben Hansen

Integrasjonsutvikler med god kunnskap om distribuert programvarearkitektur og erfaring innen programvaredesign og utvikling av integrasjonsapplikasjoner. Han har jobbet som integrasjonsutvikler ved Gibbs AS siden august 2022. Tidligere har han jobbet som utvikler og prosjektleder hos Simpleness, hvor han koordinerte aktiviteter med andre utviklere for å sikre at integrasjonsprosjekter fullføres i tide og var ansvarlig for utvikling av oppskrifter for Rema 1000 og implementering av søkemotor Angolia for Jernia. Han har en bachelorgrad i informasjonsteknologi fra Høgskolen i Østfold, Halden.

Abdi Yusuf

Ansvar for forretningsutvikling, kundeansvar, partnerskap. og er en medgründer av Gibbs AS. Har en bachelorgrad i innovasjon og ledelse fra Høyskolen i Østfold. Erfaring som prosjektleder for utvikling av en festival løsning for Opera Østfold, et komplekst prosjekt som involverte 3 kommuner og utviklet den unike løsningen Gibbs sesongbooking algoritme

Tor Arne Moxheim

Medgründer av Gibbs AS siden 2021 med ansvar for strategi, investorrelations, partnerskap og forretningsutvikling.
Bakgrunn som høgskolelektor fra Handelshøgskolene på USN og Høgskolen Innlandet og IT-avd Høgskolen i Østfold.
Spesialfelt er samfunnsøkonomi sammen med informasjonsøkonomi og digitale markeder.
Sivil-økonom fra NHH med erfaring som innkjøpssjef fra nasjonale og internasjonale næringsmiddelselskaper

Sunil Kumar

Frontend utvikler med over 9 års erfaring og en lidenskap for responsivt nettsteddesign. Han har vært ansvarlig for HTML-, CSS- og JavaScript-kode strukturer på Gibbs AS og implementert SASS og en ny responsiv tilnærming på Gibbs.no. Tidligere var han en freelancer som jobbet med webutvikling, webdesign og apputvikling. Han har en Mastergrad i dataprogrammering og en Bachelorgrad i webutvikling og programmering fra HP University.

Klar for å prøve
noe nytt?