«Moderne event-organisering» med Visit Fredrikstad

«Reiselivet er i konstant endring, og dette året har gitt helt nye utfordringer. Visit Fredrikstad og Hvaler er opptatt av å alltid være på utkikk etter innovasjon som gjør oss rustet for fremtiden. gibbs.no er en samarbeidspartner som ser utfordringer og kjapt gjør dem om til muligheter. Vi ser frem til hva vi kan skape sammen. Vi tror det kan bety mye for næringen vår.»

Maya Nielsen – Dagligleder Visit Fredrikstad & Hvaler

Nye tider

Den siste tiden har vært merkelig og usikker for oss alle, og vi har stadig måttet tilpasse oss nye tiltak og anbefalinger fra myndighetene. Men som det sies etter regnet synger fuglene!

Det som fortjenes å trekke frem er hvor gode samfunnet har vært på å omstille seg til en ny hverdag med digitale systemer. Vi har benyttet løsninger vi aldri trodde vi skulle være i stand til å håndtere. Teams, Zoom og mye mer. Dette har lært oss at der det er villighet er det en vei. 

Sakte, men sikkert vender vi tilbake til den nye normalen. Men hvordan vil den nye normalen være? Mer digitale og automatisert? 

Prosjektet

Dette er nettopp det innovasjonsprosjektet fokuserer på. Hvordan vi kan gå over fra tidkrevende prosesser til mer brukersentrert og automatisert opplevelser.

I samarbeid med Visit Fredrikstad & Hvaler har vi slått sammen våre krefter for å imøtekomme dagens behov samtidig som vi legger grunnsteinene for fremtidens organisering av eventer.

Gjennom prosjektet er målet å gi destinasjonsselskapets medlemmer et fullverdig bookingsystem for deres tjenester.

Slik at små og mellomstore aktører kan:

  1. Nå frem til nye kunder
  2. Bruke mindre tid på e-post og telefon henvendelser
  3. Gi nye og eksisterende kunder en enkel og god oversikt av deres tjenester

Dette medfører til at kunder får en brukervennlig opplevelse når de skal planlegge sitt selskap eller bedrift. Ingen mer telefonsamtaler for å finne ledig tid eller priser.

Alt servert på sølvfat til kundenes hender!

Vi elsker samskaping og ser frem til å utvikle et nytt og spennende produkt sammen med destinasjonsselskapet Visit Fredrikstad & Hvaler.

Vil du vite mer om prosjektet? Ta kontakt på [email protected]

Copyrights bilde – Gamlebyen Fredrikstad /Foto: Wideroe Foto AS

Se andre innlegg

gratis bookingsyste, fullpakket med funksjonalitet

Gratis Bookingsystem: Effektiv administrasjon av utleie

Oppdag kraften av gratis bookingsystem: Optimal ressursadministrasjon med Gibbs “bookingsystem“ Gratis bookingsystem Effektiv ressursadministrasjon er avgjørende for enhver virksomhet eller organisasjon. Gibbs AS tilbyr nå et gratis bookingsystem som gir deg den...

Gibbs AS nominert til digitaliseringspris

Algoritme løsningen "Gibbs sesongbooking" er nominert til digitaliseringsdirektoratets årlige utmerkelse!  Gibbs sesongbooking Løsningen det er snakk er et kraftig bookingsystem som benytter algoritmer til å fordele treningstider til lag og foreninger for et helt år...
Hyttebooking, bookingsystem for hytte, gratis bookingsystem

Leie ut hytta? her er 4 ting du bør tenke på

I disse tider med høyere priser på strøm, økende inflasjon og høyere rente er alle ekstrainntekter kjærkomne. Hytta blir kanskje ikke brukt like mye som før, samtidig som kostnadene på den har økt. Visste du at mange er interessert i å leie din hytte en helg eller en...
Bookingsystem, Høgskolen i Østfold, gibbs AS, timebestilling, prosjekt, Effektiv ressursfordeling

En digital timeplan-planlegger helautomatiserer ressursfordelingen i skolen

Det er viktig å tildele riktig klasseromstype og størrelse med nødvendig utstyr til hvert fag og lærer, og gjøre dette på en effektiv og rettferdig måte. Tradisjonelt fordeles disse ressursene idag manuelt, noe som er er svært tidkrevende og utfordrende å...
Automatisere utleie: Bilde viser første del som er tilgjengelighetskalenderen

Fordeler med å automatisere utleie

Fordelene med å automatisere utleie er meget store. En automatisert utleie prosess gir leietakere fleksibilitet og frihet til å booke, betale og sjekke inn når de måtte selv ønske, uten å måtte forholde seg til faste innsjekkingstider eller ansatte som leverer ut nøkkel.

Bookingsystem, gibbs.no, bookingsystem med online betaling, gratis bookingsystem, selvbetjent booking

Selvbetjent utleie for Maridalsveien borettslag – Book, betal og tilgangskode på sms

Siste måneden har vi jobbet med et meget spennende prosjekt sammen med Maridalsveien borettslag. Dette er et borettslag som har en stor satsing på å skape et trivelig bomiljø.

Algoritmene tildeler treningstider med 100% nøyaktighet!

De siste 6 månedene har vi jobbet med utvikling av Gibbs sesongbooking i et pilotprosjekt sammen med Halden idrettsråd, Lørenskog, Sarpsborg og Enebakk kommune. Målet med prosjektet var å automatisere tildeling av treningstider til idrettslag/foreninger, samt forenkle...
Bookingsystem, sesongbooking, sesongleie algoritme

Tildele treningstider til idrettsklubber – Excel 40 timer eller algoritme 0,8 sek

Etter 4 lange måneder med workshops, idémyldring, wireframes, utvikling, hodepine, glede også hodepine igjen, så begynner vi endelig å se lyset i tunnelen.

Oppskriften til suksess?

Å gå i arbeid med offentlig sektor og akademia har så langt vært oppskriften til suksess. Det smarte med trepartssamarbeidet er at man bruker kompetansen, innsikten og erfaringene til alle parter for å komme frem til gode løsninger. Studentene har så langt gjennomført...

Unik festival løsning for Opera Østfold

Vi er veldig fornøyde med løsningen gibbs teamet har levert. Det vil sikre vårt publikum deres egen digitale guide til gode kunstneriske opplevelser spredt over byen under festivalen"Malin Østli - Markedsjef Sommeren 2021 arrangerer Opera Østfold Fredriksten...

Vi elsker innovasjon

Ikke liker, men elsker det! Har du en idé som du gjerne vil få ut til live? Eller en digital utfordring? Hvorfor ikke utfordre gibbs teamet med den?