Online betaling

Med online betaling i Gibbs kan leietakere enkelt og raskt betale for utleieobjekter og tjenester via ulike betalingsmåter som Vipps, Visa eller Mastercard. Dette eliminerer behovet for manuelle betalingsprosesser, noe som gjør betalingsprosessen raskere og mer effektiv.

Utleiere trenger ikke å foreta seg noe annet enn å vente på utbetalingen, da hele betalingsprosessen blir håndtert automatisk av Gibbs. Dette inkluderer håndtering av betalingsinformasjon, bekreftelse av betaling og overføring av penger til utleiers konto.

Online betaling gjør det også enklere for leietakere å betale, da de kan gjøre det når som helst på døgnet og fra hvor som helst med en internettforbindelse. Utleiere kan enkelt spore betalinger i systemet og se betalingshistorikk og utbetalinger.

Betalingsløsninger tar ofte 2-3% av betalt beløp som transaksjonavgift + 2-10 kr per transaksjon. Dette varierer basert på hvilken betalingsløsning som kunde velger. Men for å gjøre det lett, tar gibbs fast 3% uansett valgt betalingsløsning.

Pssst.. Hvis man lagrer informasjonen sin, så kan man booke og betale under 15 sekunder neste gang! 🙂