Bookingsystem
for gjestehavn og båtplass

Bookingsystem for din båtplass. Båtfolk kan booke og betale online.

Ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg å fullautomatisere utleie!

Bookingsystem, gratis bookingsystem for, gibbs.no, båthavner, båtplass

Vil du leie ut din båtplass når du er ute på sjøen selv?

Vi tilbyr online booking av gjestehavner på vår digitale markedsplass gibbs.no. Mange båtfolk med litt større båter vil ha behov for en trygg og skjermet havn underveis i båtferien sin i sommer. Når du er på båtferie selv så kan din båtplass være en attraktiv havn for andre når «alle» er på sjøen samtidig. Med gibbs.no lar du andre booke din båtplass på forhånd slik at de vet at de har en trygg havn å legge til når dagen er over uansett vær og vindforhold. Som utleier vil du altså kunne tilby båtfolk en trygg og forutsigbar havn å legge til i, samtidig som du tjener penger på en båtplass som ellers ville stått tom.

Din båtplass + gibbs.no = sant

Gjør deg selv og andre en tjeneste – en båtplass er en ressurs – nå kan du dele den!

Plattformen tilbyr enkel og sikker online booking, og du vil ha full kontroll gjennom en brukervennlig administrasjonsportal og sømløs betalingsløsning. Legg inn bilder av gjestehavnen, angi båtplassens døgnleie, tilgjengelighet, plassering og størrelse og stedets fasiliteter. Du får en forespørsel og svarer ja eller nei utifra om du bruker plassen din selv. Din annonse vil få en unik QR-kode som du i tillegg kan printe ut og feste på ladestolpe/ vannpost hvis du vil. Leietiden går som hovedregel fra kl 12 – 12 neste dag, gjør eventuelt egne avtaler ved behov. Du vil foreløpig være søkbar på sted og størrelse på båtplassen din.

Ta kontakt med oss i dag, så lager vi en annonse sammen og optimerer den for søk. Du kan enkelt legge ut lenke til annonsen din på ett foretrukket sosialt medie, facebook, Insta osv.

Her er en skrittvis oversikt over hvordan du deler din attraktive båtplass og hva som gjelder for 2023 sesongen

 • Gratis annonsering i 2023.
 • Husk at du må eie eller ha disponeringsrett til båtplassen for å leie den ut. Sjekk eventuelt med båtforening hvordan de stiller seg til utleie hvis du ikke eier plassen selv.
 • Lav terskel innlogging via vipps, google, Microsoft
 • En kort konsultasjon med gibbs.no for å utforme annonsen riktig
 • Søkbar på nettlesere, kan integrere i egen hjemmeside selv og enkelt dele gibbs annonselenke på sosiale medier eller sms/ mail
 • Unik QR kode for drop in
 • Stryk ut hvilke dager båtplassen ikke er tilgjengelig for utleie!
 • Anbefaler å forhåndsgodkjenne henvendelse om leie (instant booking er mulig) en sms lenker deg til kontoen din og du svarer ja eller nei på forespørsel via lenke på din mobil.
 • For å unngå mange spørsmål om båtplassen, tenk deg godt om hva slags opplysninger det er viktig å formidle i annonsen, ta flere bilder, spill inn video av innseiling, og presenter båtplassen slik den vil se ut når den leies ut (ev med fortøyninger). Vær nøyaktig med geolokaliseringen i kartfunksjonen. Du er på ferie og vil forstyrres minst mulig, det betyr at du bør gjøre ett godt forarbeide.
 • I beskrivelse skriv noe om reell størrelse på båtplassen, når døgnet begynner og slutter, dine regler (f.eks. båtplassen forlates slik den ble overtatt osv), ev gjensidig angremulighet inntil 36 timer før leien starter.
 • Legg inn sikkerhetsmargin for når båtplassen er ledig og endre på tilgjengelige datoer nærmere utleietidspunkt når du vet 100% at du ikke bruker plassen selv.
 • Planlegg tidlig og hvis mulig vær synlig med plassen i god tid før den er ledig, så kan også båtfolk planlegge sin ferie bedre.
 • Sesongen 2024 vil Båtgruppa (facebook) få ett gunstig tilbud der Gibbs AS enten provisjonsbaserer prisen for tjenesten eller tilbyr ett abonnement med fast årsavgift.
 • Vær oppmerksom på at Gibbs AS samler opp betalingene i løpet av måneden og utbetaler dette samlet noen virkedager etter periodeslutt.

Husk å lese gjennom punktet ´Vilkår og betingelser´ helt nederst på siden før du lager din annonse. Vi har som mål å sørge for enda flere spennende nye funksjoner til sesongen 2024. Husk at dette ikke bare er en plattform for utleie av båtplass, har du noe eiendom, utstyr osv som du tidvis ikke bruker selv så kan du leie det ut gjennom oss.

Funksjoner for utleier

Alt på ett sted

Få samlet alle dine utleieobjekter på ett sted.
e

Dashbord

Oversikt over godkjente, ventende og avslåtte bookinger. 
R

Øyeblikkelig booking

Aktiver øyeblikkelig booking. Finn, betal og få adgangsinfo på sms.

BankID verifisering

Aktiver bankID verifisering for sikker utleie og krev at leietaker godkjenner dine vilkår.  

Betalingsformer

Vipps, Visa/mastercard, egen fakturering eller våre fakturapartnere.

E-post

E-post varsel på alle bookinger. Både for utleier og leietaker.

Publiser på din nettside

La brukerreisen starte fra din egen hjemmeside eller ditt sosiale medie.
+

Integrasjoner

Integrasjon til flere betalingsløsninger og adgangssystemer. 

Ikke ta oss på ordet

La oss vise deg  🙂