bookingkalender, booking kalender, bookingsystem fra gibbs.no
Booking kalender for optimal utleiedrift

Booking kalender er avgjørende for å optimalisere utleiedriften. Enten du driver et idrettsanlegg, selskapslokale, hytte, badstue eller en annen type utleieobjekt, vil en booking kalender bidra til å organisere og effektivisere driften. Denne artikkelen utforsker fordelene med en booking kalender for både bedriften og kundene. Og hvorfor du bør vurdere å ta i bruk denne løsningen.

Bookingsystem, gibbs.no, bookingsystem med online betaling, gratis bookingsystem

Del 1: Fordelene med en booking kalender

Effektiv ressursplanlegging: En booking kalender gir en oversikt over tilgjengelige tidspunkter for ulike utleieobjekter. Noe som optimaliserer ressursplanleggingen og maksimerer utnyttelsen av utleieobjektene.

Enkel tilgang og brukervennlighet: En booking kalender gir enkel tilgang for kunder til å se tilgjengelige tidspunkter og selv bestille ønsket tid. Dette reduserer manuell innsats og telefonsamtaler, og gir kundene frihet til å booke når som helst.

Automatiserte påminnelser og bekreftelser: Løsningen kan sende automatiske påminnelser og bekreftelser til både bedriften og kundene. Dette minimerer risikoen for misforståelser, glemsler og ugyldige bestillinger.

Optimalisert kapasitetsutnyttelse: En booking kalender muliggjør identifisering av lav- og høybelastede perioder. Slik at bedriften kan optimalisere kapasitetsutnyttelsen og tilby spesialtilbud eller kampanjer for å fylle opp ledige tidspunkter.

Bookingsystem, gibbs.no, bookingsystem med online betaling, gratis bookingsystem

Del 2: Fordeler for deg og dine kunder:

Effektiv ressursutnyttelse: En bookingkalender optimaliserer bruken av utleieobjektene, noe som fører til bedre ressursutnyttelse og økt inntjening.

Forbedret kundetilfredshet: En bookingkalender gir kundene fleksibilitet til å bestille tidspunkter som passer deres behov, noe som øker kundetilfredsheten og hjelper til med å bygge lojale kunderelasjoner.

Redusert administrativt arbeid: Automatisering av bookingprosessen gjennom en bookingkalender reduserer behovet for manuell administrasjon og frigjør tid og ressurser som kan brukes til andre viktige oppgaver.

Kort oppsummert

En effektiv booking kalender er avgjørende for optimalisering av driften. Ved å implementere en booking kalender kan bedriften oppnå en mer effektiv ressursplanlegging, øke inntektene, forbedre kundetilfredsheten og samtidig redusere administrativt arbeid.

Kom i gang!

Ta skrittet og ta i bruk en effektiv booking kalender i dag for å optimalisere utleiedriften din, sikre økt inntjening og gi enestående kundeopplevelser.

Se hele funksjonslisten: klikk her

Se andre innlegg

Badstue, Gibbs bookingsystem, bookingsystem for badstue, badstue booking, badstue fredrikstad

Absolutt Must-Know Fordeler av Badstuebruk

Badstuekulturen har lenge vært en del av mange samfunn, og det er ikke uten grunn. Enten du er en badstu-entusiast eller bare nysgjerrig på fordelene, er det en ting som er sikker: Badstuebruk har utallige helsegevinster som du definitivt bør ta i betraktning. Så,...

Pilotprosjekt Båtgruppa & Gibbs.no

Store båtplasser står ledige ukesvis om sommeren på marinaer og båthavner langs kysten vår. Hvis vær og vind i ukjent farvann ikke spiller på lag vet vi alle hvor verdifullt det er å komme til en trygg havn for en natt eller tre. Din båtplass er attraktiv i sommer....
gratis bookingsyste, fullpakket med funksjonalitet

Gratis Bookingsystem: Effektiv administrasjon av utleie

Oppdag kraften av gratis bookingsystem: Optimal ressursadministrasjon med Gibbs “bookingsystem“ Gratis bookingsystem Effektiv ressursadministrasjon er avgjørende for enhver virksomhet eller organisasjon. Gibbs AS tilbyr nå et gratis bookingsystem som gir deg den...

Gibbs AS nominert til digitaliseringspris

Algoritme løsningen "Gibbs sesongbooking" er nominert til digitaliseringsdirektoratets årlige utmerkelse!  Gibbs sesongbooking Løsningen det er snakk er et kraftig bookingsystem som benytter algoritmer til å fordele treningstider til lag og foreninger for et helt år...
Hyttebooking, bookingsystem for hytte, gratis bookingsystem

Leie ut hytta? her er 4 ting du bør tenke på

I disse tider med høyere priser på strøm, økende inflasjon og høyere rente er alle ekstrainntekter kjærkomne. Hytta blir kanskje ikke brukt like mye som før, samtidig som kostnadene på den har økt. Visste du at mange er interessert i å leie din hytte en helg eller en...
Bookingsystem, Høgskolen i Østfold, gibbs AS, timebestilling, prosjekt, Effektiv ressursfordeling

En digital timeplan-planlegger helautomatiserer ressursfordelingen i skolen

Det er viktig å tildele riktig klasseromstype og størrelse med nødvendig utstyr til hvert fag og lærer, og gjøre dette på en effektiv og rettferdig måte. Tradisjonelt fordeles disse ressursene idag manuelt, noe som er er svært tidkrevende og utfordrende å...
Automatisere utleie: Bilde viser første del som er tilgjengelighetskalenderen

Fordeler med å automatisere utleie

Fordelene med å automatisere utleie er meget store. En automatisert utleie prosess gir leietakere fleksibilitet og frihet til å booke, betale og sjekke inn når de måtte selv ønske, uten å måtte forholde seg til faste innsjekkingstider eller ansatte som leverer ut nøkkel.

Bookingsystem, gibbs.no, bookingsystem med online betaling, gratis bookingsystem, selvbetjent booking

Selvbetjent utleie for Maridalsveien borettslag – Book, betal og tilgangskode på sms

Siste måneden har vi jobbet med et meget spennende prosjekt sammen med Maridalsveien borettslag. Dette er et borettslag som har en stor satsing på å skape et trivelig bomiljø.

Algoritmene tildeler treningstider med 100% nøyaktighet!

De siste 6 månedene har vi jobbet med utvikling av Gibbs sesongbooking i et pilotprosjekt sammen med Halden idrettsråd, Lørenskog, Sarpsborg og Enebakk kommune. Målet med prosjektet var å automatisere tildeling av treningstider til idrettslag/foreninger, samt forenkle...
Bookingsystem, sesongbooking, sesongleie algoritme

Tildele treningstider til idrettsklubber – Excel 40 timer eller algoritme 0,8 sek

Etter 4 lange måneder med workshops, idémyldring, wireframes, utvikling, hodepine, glede også hodepine igjen, så begynner vi endelig å se lyset i tunnelen.

Vi elsker innovasjon

Ikke liker, men elsker det! Har du en idé som du gjerne vil få ut til live? Eller en digital utfordring? Hvorfor ikke utfordre gibbs teamet med den?