Vi elsker innovasjon

Ikke liker, men elsker det!

Har du en idé som du gjerne vil få ut til live? Eller en digital utfordring?
Hvorfor ikke utfordre gibbs teamet med den?

«Moderne event-organisering» med Visit Fredrikstad
november 18, 2020

«Reiselivet er i konstant endring, og dette året har gitt helt nye utfordringer. Visit Fredrikstad og Hvaler er opptatt av å alltid være på utkikk etter innovasjon som gjør oss rustet for fremtiden. gibbs.no er en samarbeidspartner som ser utfordringer og kjapt gjør dem om til muligheter. Vi ser frem til hva vi kan skape sammen. Vi tror det kan bety mye for næringen vår.»

Maya Nielsen – Dagligleder Visit Fredrikstad & Hvaler

Nye tider

Den siste tiden har vært merkelig og usikker for oss alle, og vi har stadig måttet tilpasse oss nye tiltak og anbefalinger fra myndighetene. Men som det sies etter regnet synger fuglene!

Det som fortjenes å trekke frem er hvor gode samfunnet har vært på å omstille seg til en ny hverdag med digitale systemer. Vi har benyttet løsninger vi aldri trodde vi skulle være i stand til å håndtere. Teams, Zoom og mye mer. Dette har lært oss at der det er villighet er det en vei. 

Sakte, men sikkert vender vi tilbake til den nye normalen. Men hvordan vil den nye normalen være? Mer digitale og automatisert? 

Prosjektet

Dette er nettopp det innovasjonsprosjektet fokuserer på. Hvordan vi kan gå over fra tidkrevende prosesser til mer brukersentrert og automatisert opplevelser.

I samarbeid med Visit Fredrikstad & Hvaler har vi slått sammen våre krefter for å imøtekomme dagens behov samtidig som vi legger grunnsteinene for fremtidens organisering av eventer.

Gjennom prosjektet er målet å gi destinasjonsselskapets medlemmer et fullverdig bookingsystem for deres tjenester.

Slik at små og mellomstore aktører kan:

  1. Nå frem til nye kunder
  2. Bruke mindre tid på e-post og telefon henvendelser
  3. Gi nye og eksisterende kunder en enkel og god oversikt av deres tjenester

Dette medfører til at kunder får en brukervennlig opplevelse når de skal planlegge sitt selskap eller bedrift. Ingen mer telefonsamtaler for å finne ledig tid eller priser.

Alt servert på sølvfat til kundenes hender!

Vi elsker samskaping og ser frem til å utvikle et nytt og spennende produkt sammen med destinasjonsselskapet Visit Fredrikstad & Hvaler.

Vil du vite mer om prosjektet? Ta kontakt på [email protected]

Copyrights bilde – Gamlebyen Fredrikstad /Foto: Wideroe Foto AS

Se andre innlegg

Automatisere utleie: Bilde viser første del som er tilgjengelighetskalenderen

Fordeler med å automatisere utleie

Fordelene med å automatisere utleie er meget store. En automatisert utleie prosess gir leietakere fleksibilitet og frihet til å booke, betale og sjekke inn når de måtte selv ønske, uten å måtte forholde seg til faste innsjekkingstider eller ansatte som leverer ut nøkkel.

Selvbetjent utleie for Maridalsveien borettslag – Book, betal og tilgangskode på sms

Siste måneden har vi jobbet med et meget spennende prosjekt sammen med Maridalsveien borettslag. Dette er et borettslag som har en stor satsing på å skape et trivelig bomiljø.

Algoritmene tildeler treningstider med 100% nøyaktighet!

De siste 6 månedene har vi jobbet med utvikling av Gibbs sesongbooking i et pilotprosjekt sammen med Halden idrettsråd, Lørenskog, Sarpsborg og Enebakk kommune. Målet med prosjektet var å automatisere tildeling av treningstider til idrettslag/foreninger, samt forenkle...

Tildele treningstider til idrettsklubber – Excel 40 timer eller algoritme 0,8 sek

Etter 4 lange måneder med workshops, idémyldring, wireframes, utvikling, hodepine, glede også hodepine igjen, så begynner vi endelig å se lyset i tunnelen.

Oppskriften til suksess?

Å gå i arbeid med offentlig sektor og akademia har så langt vært oppskriften til suksess. Det smarte med trepartssamarbeidet er at man bruker kompetansen, innsikten og erfaringene til alle parter for å komme frem til gode løsninger. Studentene har så langt gjennomført...

Unik festival løsning for Opera Østfold

Vi er veldig fornøyde med løsningen gibbs teamet har levert. Det vil sikre vårt publikum deres egen digitale guide til gode kunstneriske opplevelser spredt over byen under festivalen"Malin Østli - Markedsjef Sommeren 2021 arrangerer Opera Østfold Fredriksten...

Hvordan tildele tider på et idrettsanlegg rettferdig?

Sammen med Lørenskog, Sarpsborg og Enebakk kommune skal vi utvikle et super system som organiserer og tildeler tider til lag, foreninger og bedrifter. Problematikken Hvert år må forskjellige klubber, lag og foreninger gjennom en prosess hvor...

«Goodbye søknader» med Hiof & Halden kommune

Hva må man egentlig tenkte på når man skal lage et offentlig arrangement? En søknad til kommunen, en til parkerings etaten, en til politi, en til brannvesen, en til… totalt kanskje opp til 13stk?

Rigge destinasjonsselskaper for fremtiden

Vi har gleden av å presentere inngåelse av samarbeid med Haldenkanalen Regionalpark. De jobber med merkevarebygging, utvikling av opplevelsesnæringen, primærnæringen og stedsutvikling i Aurskog-Høland, Rømskog, Marker, Aremark og Halden kommune. ​​ ...

Klar for å prøve
noe nytt?