Vi elsker innovasjon

Ikke liker, men elsker det!

Har du en idé som du gjerne vil få ut til live? Eller en digital utfordring?
Hvorfor ikke utfordre gibbs teamet med den?

Tildele treningstider til idrettsklubber – Excel 40 timer eller algoritme 0,8 sek
mars 31, 2021

Etter 4 lange måneder med workshops, idémyldring, wireframes, utvikling, hodepine, glede også hodepine igjen, så begynner vi endelig å se lyset i tunnelen.

Eventyret med å utvikle en helt ny løsning som ingen andre har klart før og i tillegg gjøre det på under 5 måneder har vært ekstremt krevende. Men også fylt av stolthet. Det har vært en berg og dal bane, men vi er ekstremt fornøyde for å ha vært med på det.

Prosessen

Vi har nå utviklet algoritmene som tildeler treningstidene automatisk. Det har vært en stor milepæl å oppnå dette. Faktisk den vanskeligste delen av hele utviklingsreisen.

Her er en sitat som motiverte oss mens vi utviklet, fra ei som jobber med tildeling av treningstider i en svensk kommune.

Jeg synes det er vanskelig å se at det skal være mulig å utvikle en algoritme som kan produsere et forslag for fordeling av treningstider, det er mange faktorer å ta hensyn til» (oversatt fra svensk)

Idrettskonsulent – kommuneansatt

Dette sitatet er hentet fra et intervjue som vi utførte for å finne ut behovet for sesongbookingsløsningen over grensen til Sverige. Vi intervjuet flere og fant ut de har akkurat samme utfordringene og behovene. Men å høre at noe er umulig og deretter utvikle det «umulige» har vært magisk motiverende for oss.

Det er mye vi ønsker å trekke frem. Men en viktig del av prosessen var design thinking. Der vi satt brukerne i fokus. Vi har jobbet tett med Sarpsborg, Enebakk og Lørenskog, samt idrettsforeningene. Uten innsikten og bidraget de har gitt oss hadde vi aldri klart dette, vi er ekstremt takknemlige!

Det som gjenstår igjen av løsningen er å ferdigstille dashbordet for kommunene og kalenderen der idrettslagene velger tider for å søke.

Vi gleder oss til å vise dere den endelige løsningen!

I mellom tiden. Så kan dere se demoen vi lagde i begynnelsen. Hvis dere har noe feedback eller kommentarer, gjerne kontakt oss!

Video link: https://vimeo.com/513032057

https://vimeo.com/513032057

Se andre innlegg

Automatisere utleie: Bilde viser første del som er tilgjengelighetskalenderen

Fordeler med å automatisere utleie

Fordelene med å automatisere utleie er meget store. En automatisert utleie prosess gir leietakere fleksibilitet og frihet til å booke, betale og sjekke inn når de måtte selv ønske, uten å måtte forholde seg til faste innsjekkingstider eller ansatte som leverer ut nøkkel.

Selvbetjent utleie for Maridalsveien borettslag – Book, betal og tilgangskode på sms

Siste måneden har vi jobbet med et meget spennende prosjekt sammen med Maridalsveien borettslag. Dette er et borettslag som har en stor satsing på å skape et trivelig bomiljø.

Algoritmene tildeler treningstider med 100% nøyaktighet!

De siste 6 månedene har vi jobbet med utvikling av Gibbs sesongbooking i et pilotprosjekt sammen med Halden idrettsråd, Lørenskog, Sarpsborg og Enebakk kommune. Målet med prosjektet var å automatisere tildeling av treningstider til idrettslag/foreninger, samt forenkle...

Oppskriften til suksess?

Å gå i arbeid med offentlig sektor og akademia har så langt vært oppskriften til suksess. Det smarte med trepartssamarbeidet er at man bruker kompetansen, innsikten og erfaringene til alle parter for å komme frem til gode løsninger. Studentene har så langt gjennomført...

Unik festival løsning for Opera Østfold

Vi er veldig fornøyde med løsningen gibbs teamet har levert. Det vil sikre vårt publikum deres egen digitale guide til gode kunstneriske opplevelser spredt over byen under festivalen"Malin Østli - Markedsjef Sommeren 2021 arrangerer Opera Østfold Fredriksten...

«Moderne event-organisering» med Visit Fredrikstad

"Reiselivet er i konstant endring, og dette året har gitt helt nye utfordringer. Visit Fredrikstad og Hvaler er opptatt av å alltid være på utkikk etter innovasjon som gjør oss rustet for fremtiden. gibbs.no er en samarbeidspartner som ser utfordringer og kjapt gjør...

Hvordan tildele tider på et idrettsanlegg rettferdig?

Sammen med Lørenskog, Sarpsborg og Enebakk kommune skal vi utvikle et super system som organiserer og tildeler tider til lag, foreninger og bedrifter. Problematikken Hvert år må forskjellige klubber, lag og foreninger gjennom en prosess hvor...

«Goodbye søknader» med Hiof & Halden kommune

Hva må man egentlig tenkte på når man skal lage et offentlig arrangement? En søknad til kommunen, en til parkerings etaten, en til politi, en til brannvesen, en til… totalt kanskje opp til 13stk?

Rigge destinasjonsselskaper for fremtiden

Vi har gleden av å presentere inngåelse av samarbeid med Haldenkanalen Regionalpark. De jobber med merkevarebygging, utvikling av opplevelsesnæringen, primærnæringen og stedsutvikling i Aurskog-Høland, Rømskog, Marker, Aremark og Halden kommune. ​​ ...

Klar for å prøve
noe nytt?